2013 - året jag blev världsvan

Australien.
Äntligen äntligen ska hela familjens drömresa bli av. Jag kan inte riktigt förstå det. En månad fylld med sol, bad, kultur, surfing, snorkling, musikal, mammas gamla hem, bushsafari, kängurus och koalor.
 
Och efter det får jag mina flickor alldeles för mig själv i en vecka. Bara sol och bad och fest och mys på Kanarieöarna. Ännu ett nytt resmål.
 
För att inte avsluta det hela med en hösttrip till staterna med mormor. Sysslingar, New York och Yale. Som en äkta Gilmore Girls-fandröm. Och kanske kanske får jag avsluta hela året med en resa tillbaka dit. Vi får se vart det landar!
 
Och året började med tre månaders miljöplugg, kulturkrock och paradis i Ghana. Det mest utvecklande jag varit med om. Helt och hållet fantastiskt och underbart. Så mycket jag sett, upplevt, tänkt och växt. Jag kan inte säga nog hur de månaderna förändrat min livssyn och världssyn. Berikat mig med möten, syner och närhet. Ibland känns det bara som en dröm.
 
I princip tre nya kontinenter på 8 månader
 
 
För att inte tala om det fantastiska jag fått vara med om på hemmaplan!
Awake Me UP - kanske det roligaste, tuffaste, lärorikaste jobbet jag haft. Så mycket erfarenhet och fina minnen det gett mig. Jag har liksom hittat en värld som jag känner mig hemma i, men som utmanar till det yttersta och aldrig verkar bli tråkig. Någonting jag verkligen vill fortsätta med!
 
Och att jag till slut blev ledare. Sommarlägerledare på Stiftsgården. Världens goaste barn, de blev liksom våra i en vecka. Jag är så glad att jag saknade det så mycket, mitt andra hem. Och att jag kunde komma tillbaka med samma kärlek som alltid.
 
______________________________________________________________________________________________________________
 
Kan inte förstå hur livet kunde bli så himla bra. Så galet spännande och innehållsrikt. Och jag vill bara uppleva mer! Spinnrocken i mig snurrar fortare med nyfikenhet och livstörst, och jag hoppas att den aldrig någonsin stannar.

RSS 2.0