Det är höga mål hon har, men hennes genuina känsla och kärlek till alla varelser och passionen hon uttrycker gör att hon påverkar alla människor hon möter.

Det viktigaste i livet är för henne att finna kärlek och trivsel i tillvaron och att sprida detta och hjälpa andra att finna det. Helst av allt vill hon också förändra världen till en friare plats, hon vill inte att samhället ska ingripa människorna i kontroll och stelhet och något av det värsta tycker hon är hur människor vanhedrar naturen, förstör och industrialiserar och tycker sig överlägsna djuren och växterna. Hon förespråkar frihet, naturalism och känslan.
Linn är extremt spontan av sig och förespråkar frihet, men har alltid huvudet med sig och håller sig alltid med fötterna på jorden, i sitt drömmande. Bokstavligt talat – så fort hon har möjlighet går hon barfota, för att visa sin övertygelse och kärlek till naturen.


Finaste håltimmesplugget är ju ändå att sitta och hitta på sin egen naturälskande och människofascinerade hippiekaraktär.

"Then peace will guide the planet and love will steer the stars"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0